Mieren bestrijden?

  direct bellen

  Last van mieren?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
  Mieren bestrijden?

  Ondanks dat een mierenplaag niet schadelijk is voor de gezondheid, zijn er wel genoeg irritaties en schades die zij kunnen veroorzaken. Ze graven namelijk enorme gangenstelsels. Dit doen mieren zowel binnen als buiten. Buiten kan dit ervoor zorgen dat uw terras verzakt. Binnenshuis werken zij ook door totdat ze nestkamers voor de gehele familie hebben gebouwd. Hierbij maken zij regelmatig schade aan de dakisolatie, spouwmuurisolatie of kruipruimte-isolatie. Naast directe schade zorgt de mier ook voor de verspreiding van bladluizen, het soort ongedierte dat veel schade aan planten veroorzaakt. Verder beschermt de mier de bladluis tegen hun vijanden, zoals lieveheersbeestjes. Er kan geconcludeerd worden dat mieren meer schade kunnen veroorzaken dan we verwachten van zo’n klein insect. Mieren bestrijden is daarom noodzakelijk voordat zij schade aan kunnen richten. 

  Zelf mieren bestrijden

  Men denkt vaak dat met een pannetje kokend water mieren snel en gemakkelijk te bestrijden. Zo makkelijk gaat het vaak echter niet. Naar schatting zijn er ongeveer 12.000 verschillende soorten mieren. In Nederland zijn er ongeveer 50 verschillende soorten vastgesteld. Tussen deze mieren zitten al enorme verschillen. Zo kan het ene soort vliegen en het andere niet en loopt de grootte uiteen van 3mm tot wel 9mm. Naast kokend water worden ook vaak bestrijdingsmiddelen zoals mierenkorrels, mierenspray, lokdoosjes of mierenpoeder ingezet. Het gebruik van deze middelen gaat wel gepaard met risico’s voor je eigen gezondheid en die van je huisdieren. Laat je daarom goed informeren over bestrijdingsmiddelen en werk secuur! Je werkt immers wel met gif.

  Pompe

  Waarom kiezen voor Pompe?

  Pompe is groot geworden door speciaalreiniging en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waaronder de afdeling ongediertebestrijding. Met de juiste certificaten, professioneel materiaal en jarenlange ervaring is Pompe Ongediertebestrijding hét adres voor het bestrijden van uw ongedierte.

  Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en wij lossen uw probleem vakkundig voor u op.

  Pompe

  PompeGecertificeerd

  Pompe

  Pompe10+ jaar ervaring

  Pompe

  PompeSnel en betrouwbaar

  Waarom een professional inschakelen?

  Zoals al eerder benoemd, wordt de schade die een mierenplaag kan aanrichten vaak onderschat. Een professionele ongediertebestrijder beschikt over de juiste materialen om in elke situatie met een geschikte oplossing te komen. Hierdoor maakt het niet uit op welke plek het mierennest zich bevind en welk soort mier bestreden moet worden. Misschien wel het grootste voordeel dat een professional kan bieden, is de garantie op een langdurige oplossing. Door zelf mieren te bestrijden is de kans op een volledige uitroeiing van de kolonie mieren zeer klein zijn. Hierdoor is het probleem op korte termijn opgelost. De kolonie plant zich echter snel weer voort, waardoor het probleem zich spoedig weer zal herhalen.


  Pompe ongediertebestrijding voorziet u graag van een plan om uw situatie te verhelpen. Benieuwd wat dit gaat kosten? Wij maken vrijblijvend een prijsopgave voor u! Benieuwd naar onze diensten neem dan hier contact op.

  Last van ongedierte?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
   Wat voor soort dier wil je laten bestrijden?