Muizenbestrijding Noordwijk

  direct bellen

  Last van muizen?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
  Heb je last van muizen?

  Bent u woonachtig in Noordwijk en heeft u last van muizen? Of heeft u een vermoeden dat uw huis besmet is? Aarzel dan niet en schakel een professionele partij in om u verder te helpen met uw muizenbestrijding. Muizen kunnen er namelijk uitzien als onschuldige dieren, maar niks is minder waar. Zo kunnen zowel jonge als volwassen muizen zorgen voor materiële en gezondheidsschade. Het is dus van belang om een eventueel nest of verdere besmettingen te voorkomen. Een bedrijf als Pompe Ongediertebestrijding zal ervoor zorgen dat uw huis niet alleen ongediertevrij worden maar ook niet beschadigd raken tijdens het proces.

  De signalen van een muizenplaag

  Wanneer u er niet compleet zeker van bent of u last heeft van een muizenplaag is het goed om dit altijd een extra keer te checken. Hoe precies? Wij hebben de meest voorkomende signalen voor u op een rijtje gezet.

  – Stankoverlast. De huismuis draagt een eigenaardige en zeer sterke geur met zich mee.

  – Muizenkeutels. Muizenkeutels zien eruit als kleine zwarte bolletjes, ter grote van een zonnebloempit. Ze zijn vaak te vinden in de hoeken van de ruimte.

  – Kieren en gaten. Aangezien de muis een knaagdier is banen ze vaak hun weg door een ruimte of muur, door te knagen.

  – Kapotte bedrading. Dit is nogmaals een van de gevolgen door de aard van het dier. Knaagdieren zijn nieuwsgierig aangelegd en zullen dus snel aan meer knagen dan alleen muren en meubels. Het is belangrijk om dit goed in de gaten te houden want kapotte bedrading kan brandgevaar veroorzaken.

  Herkend u een of meerdere signalen? Dan is het van oorzaak om actie te ondernemen tegen de muizenplaag. Zowel om uw inboedel te beschermen als uzelf. Muizen kunnen nare ziektes met zich meedragen zoals Salmonella, Hantavirus en Leptospirose (RIVM). Ook bij deze ziektes is preventie altijd beter dan behandeling. Pompe Ongedierte bestrijding is met hun Professionele service actief in o.a de gebieden: Leiden en Haarlem.

  Pompe

  Waarom kiezen voor Pompe?

  Pompe is groot geworden door speciaalreiniging en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waaronder de afdeling ongediertebestrijding. Met de juiste certificaten, professioneel materiaal en jarenlange ervaring is Pompe Ongediertebestrijding hét adres voor het bestrijden van uw ongedierte.

  Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en wij lossen uw probleem vakkundig voor u op.

  Pompe

  PompeGecertificeerd

  Pompe

  Pompe10+ jaar ervaring

  Pompe

  PompeSnel en betrouwbaar

  Waarom muizenbestrijding uitbesteden in Noordwijk?

  Veel mensen pakken zelf het initiatief en bestrijden de muizen op eigen houtje. Dit kan en is zeker niet onmogelijk. Muizen zijn echter familiedieren en leven vaak in groepen. Wanneer u zelf gaat bestrijden is de kans groot dat u nooit de gehele plaag in een enkele keer wegkrijgt. Op deze manier zal u bezig blijven. Dit is een van de voornaamste redenen dat mensen deze specifieke taak uit handen geven. Daarnaast beschikken wij van Pompe Ongediertebestrijding over specifieke gifsoorten en vallen, die niet door de gewone consument aangeschaft kunnen worden. Daarnaast zijn er bepaalde regels en wetten waar een bestrijder zich aan dient te houden zoals het verbod van gifgebruik bij veld- en spitsmuizen.

   

  Pompe Ongediertebestrijding en Muizenbestrijding Noordwijk

  Pompe Ongediertebestrijding heeft al meer dan 10 jaar ervaring met Muizenbestrijding Noordwijk en zal dus altijd zeer professioneel en vakkundig te werk gaan. Daarnaast bestaat ons team uit experts met de nodige kennis om u als klant volledig te ontzorgen. Aangezien muizen zich uitzonderlijk snel voortplanten zijn de eenvoudige muizenvallen vaak niet genoeg om een hardnekkige plaag te bestrijden. Om die reden helpen wij u graag verder. Heeft u nog vragen of u een afspraak maken? Schroom u dan niet en neem contact met ons op.

  Last van ongedierte?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
   Wat voor soort dier wil je laten bestrijden?