Ratten bestrijden?

  direct bellen

  Last van ratten?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
  Ratten bestrijden?

  Knaagdieren zoals ratten en  muizen zorgen steeds vaker voor overlast in Nederland. Huishoudens en bedrijven doen er uiteraard alles aan om verspreiding van ziektes en beschadiging aan gebouwen en inventaris te voorkomen. Toch is dit jammergenoeg niet altijd voldoende om de overlast te verhelpen. Als je ratten in je huis of tuin hebt, kan je het beste een erkende professional inschakelen voor de bestrijding. Een professional heeft de juiste materialen en de nodige expertise om ratten op de meest effectieve manier te bestrijden. Hierbij zorgen zij ervoor dat ratten niet onnodig lijden. Is de plaag dusdanig groot dat klemmen en vallen niet meer werken? Dan mogen erkende plaatbestrijders, zoals Pompe ongediertebestrijding, gif gebruiken tijdens de bestrijding van ratten. Particulieren mogen dit niet zelf, omdat er voorkomen moet worden dat ratten resistent worden zodat bestrijding moeilijker wordt. 

  Samenwerking met buren

  Bij een plaag is meestal een professionele ongedierte bestrijder nodig omdat ratten vaak bij meer mensen overlast bezorgen. Het is daarom verstandig om samen te werken met buren, zodat de bestrijding van het ongedierte efficiënt wordt uitgevoerd. Een rattenplaag is niet te bestrijden wanneer een gedeelte van ‘hun’ leefomgeving nog steeds al de faciliteiten biedt om te leven en voort te planten. Maak dit onderwerp bespreekbaar met jouw omgeving, lukt dit niet? Pompe ongediertebestrijding helpt graag bij het bespreken van de maatregelen die genomen worden inclusief voor- en nadelen.

  Pompe

  Waarom kiezen voor Pompe?

  Pompe is groot geworden door speciaalreiniging en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waaronder de afdeling ongediertebestrijding. Met de juiste certificaten, professioneel materiaal en jarenlange ervaring is Pompe Ongediertebestrijding hét adres voor het bestrijden van uw ongedierte.

  Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en wij lossen uw probleem vakkundig voor u op.

  Pompe

  PompeGecertificeerd

  Pompe

  Pompe10+ jaar ervaring

  Pompe

  PompeSnel en betrouwbaar

  Wat kunnen jullie doen aan onze ratten overlast?

  Het voorkomen van een plaag is altijd ons doel. Jammer genoeg voor veel huishoudens en bedrijven is dit stadium al gepasseerd voordat wij ingeschakeld worden. Daarom zetten wij onze professionele materialen en producten in aan de hand van de situatie. Deze kan uiteen lopen van een klein nestje tot een plaag van tientallen tot honderden ratten. Op elke situatie hebben wij een antwoord. Nadat wij ervoor hebben gezorgd dat geen enkele rat meer huishoud in jouw woning of bedrijfspand, gaan wij alsnog ervoor zorgen dat een plaag jou niet meer overkomt.

  Door onze jarenlange ervaring zijn wij ervan overtuigd dat er altijd een duurzame oplossing gevonden kan worden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend  hier  contact met ons op!

  Last van ongedierte?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
   Wat voor soort dier wil je laten bestrijden?