Spinnen bestrijden?

  direct bellen

  Last van spinnen?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
  Spinnen bestrijden?

  Overlast van spinnen bij huishoudens en bedrijven is een van de meest voorkomende overlasten gemaakt door ongedierte. Alhoewel spinnen relatief onschuldig zijn, leveren de spinnenwebben- en uitwerpselen de nodige frustraties op. Daarnaast bestaat er een zeer grote kans dat iemand uit uw directe omgeving ontzettend bang is voor dit insect. Het is dan misschien verstandiger om hen niet te vertellen dat er gemiddeld ±1000 spinnen in een huis of bedrijfspand zitten. Wilt u net als 100+ huishoudens en bedrijven van uw (goed verstopte) huisgenoten of collega’s af? Wij zorgen ervoor dat spinnenwebben niet meer hechten aan oppervlaktes. Hierdoor bent u voor een zeer lange tijd af van de honderden misschien wel duizenden spinnen.

  Kan ik zelf niet spinnen bestrijden?

  Op het internet of in winkelcentra kunt u gemakkelijk aan middeltjes komen die ‘garanderen’ uw spinnen overlast te verhelpen. Het tegendeel is echter waar. Doordat spinnen zich in grote getallen huisvesten moet de bestrijding zeer grondig gedaan worden. Het overslaan van een hoekje kan er al voor zorgen dat het probleem alleen maar vergroot wordt. Een kleinere groep spinnen krijgt dan de beschikking over meer voedsel, waardoor zij weer meer nesten maken. Hierdoor bent u dus weer terug bij af. Enorm zonde van uw tijd en de aanschafkosten van materialen.

  Pompe

  Waarom kiezen voor Pompe?

  Pompe is groot geworden door speciaalreiniging en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waaronder de afdeling ongediertebestrijding. Met de juiste certificaten, professioneel materiaal en jarenlange ervaring is Pompe Ongediertebestrijding hét adres voor het bestrijden van uw ongedierte.

  Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en wij lossen uw probleem vakkundig voor u op.

  Pompe

  PompeGecertificeerd

  Pompe

  Pompe10+ jaar ervaring

  Pompe

  PompeSnel en betrouwbaar

  Vrijblijvend contact op nemen

  Wij beschikken over professionele materialen en producten om voor elke situatie een gepast oplossing te vinden. Aangezien wij al jaren in de meest uiteenlopende situaties met ongedierte terecht zijn gekomen, staan wij nergens meer van te kijken. Onze werkwijze en producten hebben zich in deze gevallen bewezen bijzonder functioneel te zijn. 

  Behandel op het juiste moment

  Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wij raden het daarom sterk aan om voorafgaand aan het spinnen-seizoen, lopend tussen april en de nazomer, een preventieve bestrijding/behandeling uit te laten voeren. Na deze periode nogmaals de juiste behandeling geven zorgt ervoor dat u geen enkel spinnenweb meer zult zien. 

  Vrijblijvend contact op nemen

  Wilt u ook een huis zonder spinnen(webben)? Pompe dierenbestrijding staat u dagelijks vrijblijvend te woord om u te voorzien van de juiste informatie. Is het tijd om uw huis of bedrijfspand spin vrij te maken, neem dan nu contact op!

  Last van ongedierte?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
   Wat voor soort dier wil je laten bestrijden?