Wespen bestrijden?

  direct bellen

  Last van wespen?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
  Wespen bestrijden?

  Heeft u last van een wespennest? Lees uzelf dan goed in over de wesp. Op deze pagina beschrijven wij enkele belangrijke aspecten hoe u om kan gaan met een wespenplaag. In de zomermaanden komt men steeds meer in contact met wespen. Zij zijn namelijk in deze periode op zoek naar voedsel, zowel voor zichzelf als hun larven die in het wespennest zitten. Wespen houden van zoetigheid, maar vangen ook veel insecten en eten graag eiwitrijk voedsel zoals vis en vlees. Dus wanneer jij buiten zit te eten, is de kans aanzienlijk groot dat een wesp jouw voedsel even komt bekijken. Erg vervelend, zeker als er sprake is van een plaag. Wespen overlast kan je zelf proberen te verhelpen. Wij adviseren echter sterk om het wespen bestrijden te laten doen door een specialist. Door ons kunt u het wespennest laten verwijderen

  Zelf wespen bestrijden

  Het is erg belangrijk dat u zich goed bereid voordat u zelf een wespennest gaat bestrijden. Wespen zijn namelijk erg onvoorspelbaar en kunnen zonder directe aanleiding steek gedrag vertonen. Daarom is heel essentieel om geen agressieve bewegingen richting wespen te maken. Integendeel, probeer wespen te volgen richting hun nest zonder hun aandacht te trekken. Op deze manier kunt u het nest en de aanvliegroute achterhalen. Deze plek kan sterk verschillen van in de grond tot in een boom of tussen de muren van je woning. Hoe eerder in het jaar het wespennest wordt ontdekt des te makkelijker is de bestrijding. Vervolgens zal je onderstaande tips moeten volgen om succesvol te zijn:

  Bestrijd wespen ten aller tijden in de avond. Wespen keren namelijk terug zodra de zon onder is gegaan. Begin pas als alle wespen weer in het nest zijn.

  Het is cruciaal dat nooit de in- en uitgang van een wespennest geblokkeerd wordt.

  Kies voor het juiste bestrijdingsmiddel. Laat je goed informeren en lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig voordat je aan de slag gaat.

  Kleed uzelf zo dat wespen niet gemakkelijk kunnen steken. Dus vergeet ook niet je handen en gezicht af te dekken. Idealiter draagt u een wespen-werend pak.

  Doe het niet alleen of laat iemand in je omgeving weten dat je begint met het bestrijden van de wespen.

  Plan een ontsnappingsroute. In het geval dat het mislukt, kunt u direct dekking zoeken. Dit scheelt een hele hoop steken.

  Indien u deze stappen liever door een professional wilt laten uitvoeren, wij helpen u graag van het wespennest af. Wij zijn o.a werkzaam in de gebieden:
  Wespenbestrijding Leiden
  Wespenbestrijding Haarlem

  Pompe

  Waarom kiezen voor Pompe?

  Pompe is groot geworden door speciaalreiniging en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waaronder de afdeling ongediertebestrijding. Met de juiste certificaten, professioneel materiaal en jarenlange ervaring is Pompe Ongediertebestrijding hét adres voor het bestrijden van uw ongedierte.

  Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en wij lossen uw probleem vakkundig voor u op.

  Pompe

  PompeGecertificeerd

  Pompe

  Pompe10+ jaar ervaring

  Pompe

  PompeSnel en betrouwbaar

  De grootste gevaren bij wespen bestrijden

  Wanneer u wordt gestoken is de kans heel groot dat er meer volgen. Wespen communiceren door middel van signaalmoleculen. Ze markeren zelfs met een bepaalde stof hun aanvaller. Hierdoor komt de hele familie in actie als jij door een wesp aangevallen bent. 

  Vernietig nooit een nest. Dit is erg gevaarlijk. Probeer geen wespennesten vanaf een ladder te bestrijden. Bij een aanval van een zwerm is de kans groot dat jij gewond raakt, omdat je van de ladder valt. Zorg ervoor dat kinderen en dieren minimaal 23 uur een grote afstand houden van het bestrijdingsmiddel en de plek die bestreden is. Gooi nooit water op een wespennest. Niet al de wespen zullen doorgaan. De overlevenden zullen erg agressief worden en aanvallen. Ditzelfde geldt voor het in de brand steken van een nest. Daarnaast loop je kans op veel meer materiële schade aan je huis, tuin, etc.

  Geen risico lopen?

  Bent u bang dat zelf wespen bestrijden te veel risico’s met zich mee brengt? Dan doet u er verstandig aan om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Zij sporen het wespennest zelf op, trekken beschermende kleding aan en gaan daarna zorgvuldig aan het werk. Negen van de tien keer zal het wespennest volgespoten worden met een giftig poeder. Wanneer de wespen in- en uitvliegen zal dit poeder verspreid worden over de medebewoners. Na twee dagen wordt het hele wespennest opgeruimd.

  Last van ongedierte?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
   Wat voor soort dier wil je laten bestrijden?