Wespen bestrijden in Haarlem?

  direct bellen

  Last van wespen?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
  Wespen bestrijden?

  Last van een wespennest rondom uw woning of bedrijfspand in Haarlem? Wespennesten veroorzaken veel overlast. Overweeg dan een wespennest te laten verwijderen. U kan het weten. Het continue gezoem, het voortdurend opletten en nog veel meer irritaties worden door de zwart-gele insecten veroorzaakt. Gelukkig bent u dankzij de wespenbestrijding Haarlem service van Pompe Ongediertebestrijding binnen mum van tijd van een wespenplaag af. Dankzij de jarenlange ervaring en de professionele materialen van Pompe Ongediertebestrijding kan u rekenen op een snelle en veilige bestrijding! Binnen no-time van uw wespenprobleem af zijn? Neem dan contact op door direct te bellen of ons contactformulier in te vullen!

  Kies voor een professionele Wespenbestrijding Haarlem

  Het bestrijden van wespen is complex en daarnaast ook nog eens gevaarlijk. Toch wordt de noodzaak voor een professionele bestrijding vaak onderschat. Door middel van allerlei doe-het-zelfmiddeltjes ontstaat het idee dat een wespenplaag eenvoudig te verhelpen is. Het tegendeel wordt echter keer-op-keer bewezen. Vaak worden wespennesten gedeeltelijk bestreden, omdat het gebruikte particuliere bestrijdingsmiddel niet sterk genoeg is. Hierdoor ontstaan gevaarlijke situaties, die gemakkelijk te voorkomen zijn. Goed om te weten is dat wij Buiten Wespenbestrijding Haarlem, ook actief zijn in de Regio Leiden en Amsterdam

  Pompe

  Waarom kiezen voor Pompe?

  Pompe is groot geworden door speciaalreiniging en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waaronder de afdeling ongediertebestrijding. Met de juiste certificaten, professioneel materiaal en jarenlange ervaring is Pompe Ongediertebestrijding hét adres voor het bestrijden van uw ongedierte.

  Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en wij lossen uw probleem vakkundig voor u op.

  Pompe

  PompeGecertificeerd

  Pompe

  Pompe10+ jaar ervaring

  Pompe

  PompeSnel en betrouwbaar

  Veel voorkomende gevaarlijke situaties met wespen

  Een steek doet vele volgen. Waarom? Wespen communiceren wanneer zij ‘hun’ territorium verdedigen. Door middel van signaalmoleculen alarmeren zij elkaar, zodat ze als collectief jou aanvallen tijdens een mislukte bestrijding. Naast deze manier van communiceren worden mensen die gestoken worden gemarkeerd met een bepaald stofje door de wesp. Hierdoor is deze persoon gemakkelijk terug te vinden door andere wespen.

  Mede door bovenstaande redenen zijn wij van mening dat een nest nooit vernietigd moet worden. De kans is immers groot dat een gedeelte van het wespennest de vernietiging overleeft. De wespen die het overleven zullen erg agressief worden en aanvallen. Doordat meestal vuur en water gebruikt wordt voor het vernietigen van nesten ontstaat er naast een gevaarlijke situatie ook vaak materiële schade aan het huis of de tuin.

  Gebruik van onjuist of onveilige materialen komt wekelijks voor tijdens het wespen-seizoen. Doordat wespennesten zich vaak op hoge, lastig te bereiken plekken bevinden, wordt de ladder vaak ingezet. Dit zorgt voor een zeer gevaarlijke situatie, omdat een aanval er vrijwel altijd toe lijdt dat u valt en gewond raakt.

  Het gebrek aan informatie over gebruikten (bestrijdings)materialen brengt een doe-het-zelf bestrijder en omgeving in gevaar. Bestrijdingsmiddelen zorgen er niet voor niks voor dat ongedierte de bestrijding niet overleven. Zorg daarom er ter alle tijden voor dat u beschikt over voldoende, kloppende informatie voordat de bestrijding uitgevoerd wordt.

  Risico’s vermijden?

  Maak gebruik van de expertise, materialen en ervaring van een gecertificeerde wespenbestrijder. Wespenbestrijding Haarlem wordt al jaren uitgevoerd door de professionals van Pompe ongediertebestrijding. Onze specialisten beschikken namelijk over de kennis en materialen om veilig en efficiënt een wespennest te bestrijden en verwijderen. Geen situatie die wij niet kunnen oplossen dankzij ons uitgebreide materieel. Denk bijvoorbeeld aan het veilig verwijderen van een wespennest in de nok van een gebouw. Geen probleem, wij hebben onze eigen hoogwerkers! Niet alleen risico’s worden vermeden door het uitbesteden van een bestrijding. Ook voorkomt u het maken van onnodige kosten. De aanschaf van materialen voor bestrijding lopen al snel op. Zonde, want het resultaat blijft vaak uit. Neem nu contact op en maak gebruik van de expertise van onze specialisten. Pompe ongediertebestrijding zorgt snel voor een gewenste situatie en kan de nodige tips geven ter preventie van een nieuwe plaag in de toekomst.

  Last van ongedierte?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
   Wat voor soort dier wil je laten bestrijden?