Wespennest laten verwijderen?

  direct bellen

  Last van wespen?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
  Wespennest laten verwijderen?

  In de zomermaanden komen we weer meer in contact met wespen. Misschien gebeurt het zelfs dat een wespennest aantreft rondom uw woning of bedrijfspand. Uiteraard wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Zeker omdat wespen in deze periode actief opzoek gaan naar voedsel. Een wespennest laten verwijderen door een professional voorkomt gevaarlijke situaties. Er zijn heel veel verschillende plekken waar u een wespennest tegen kan komen. Bij sommige plekken zoals een dakkapel of kruipruimte is het nest slecht bereikbaar. Dankzij het juiste materieel en de nodige ervaring met het bestrijden van wespen kan een professional in elke situatie een gewenste oplossing verzinnen. Ongeacht de locatie wordt er streng geadviseerd om niet zelfstandig, zonder ervaring in bestrijden, een wespennest te verwijderen. Wespen kunnen namelijk zonder aanleiding agressief contact vertonen. Laat staan wanneer zij worden ‘aangevallen op hun territorium’.

  De gevaren van een wespennest zelf verwijderen

  Een wespennest kan uitsluitend verwijderd worden wanneer het nest volledig is uitgeschakeld. Wanneer dit niet het geval is, kan dit voor levensgevaarlijke situaties zorgen. Naast gevaarlijke situaties voor de mens, kunnen wespen ook schade aanrichten aan woningen en bedrijfspanden. Plafondschade door vochtige plekken of opgeknaade stukken (isolering)materiaal is vaak het gevolg van een wespennest die zijn maximale grootte heeft bereikt. Daarnaast ontstaan er vaak ook gevaarlijke situatie door het toedoen van mensen die zelf, zonder kennis, oplossingen proberen te vinden. Een veel voorkomende ‘oplossing’ is het afdichten van de invlieg-opening. Hierbij vindt de wesp, dankzij haar uithoudingsvermogen, altijd een uitgaan. Deze ‘oplossing’ werkt daarom vaak averechts, omdat wespen toch wel een uitweg vinden. De kans dat de uitweg nu inpandig ligt stijgt daarom enorm.

  Pompe

  Waarom kiezen voor Pompe?

  Pompe is groot geworden door speciaalreiniging en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waaronder de afdeling ongediertebestrijding. Met de juiste certificaten, professioneel materiaal en jarenlange ervaring is Pompe Ongediertebestrijding hét adres voor het bestrijden van uw ongedierte.

  Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en wij lossen uw probleem vakkundig voor u op.

  Pompe

  PompeGecertificeerd

  Pompe

  Pompe10+ jaar ervaring

  Pompe

  PompeSnel en betrouwbaar

  Pompe ongediertebestrijding uw wespennest laten verwijderen?

  Bent u overtuigd van de risico’s dat een wespennest verwijderen met zich meebrengt? Het inschakelen van een professionele ongediertebestrijder heeft meerdere voordelen. Ten eerste loopt u geen risico om gestoken te worden tijdens de verwijdering en bestrijding van de wespen. Ten tweede is de kans op effectieve bestrijding vele malen groter, omdat wij de beschikking hebben over professioneel materiaal en bestrijdingsmiddelen. Als laatste is ervaring en expertise een belangrijke factor bij bestrijding. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij verschillende scenario’s op de meest efficiënte wijze aan te pakken.

  Onze werkwijze

  U signaleert, neemt contact op en samen maken wij zo snel mogelijk een afspraak. Doordat u in een vroeg stadium ons alarmeert kan er een effectieve en prijsgunstige bestrijding plaatsvinden.  Aan de telefoon voorzien wij u van de nodige informatie en tips betreffende uw situatie. Wanneer wij op locatie zijn, wordt het wespennest opgespoord. Mocht deze nog niet gevonden zijn. Waarna wij onszelf zullen voorzien van beschermende kleding.  Negen van de tien keer zal het wespennest volgespoten worden met een bestrijdingspoeder. Wanneer de wespen in- en uitvliegen zal dit poeder verspreid worden over de medebewoners. Hierna  wordt het hele wespennest opgeruimd.

  Last van ongedierte?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
   Wat voor soort dier wil je laten bestrijden?