Muizenbestrijding in Leiden

  direct bellen

  Last van muizen?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
  Heb je last van muizen?

  Pompe ongediertebestrijding heeft 10+ jaar ervaring in met Muizenbestrijding in Leiden. Dankzij onze expertise en professionele materialen kunnen wij gericht muizen bestrijden in huizen en bedrijfspanden. Mocht u last hebben van muizen op uw terras in Leiden; geen probleem, de mannen van Pompe ongediertebestrijding zijn de specialisten waar u naar op zoek bent! Ondanks dat (jonge) muizen er onschuldig uit kunnen zien, is het tegendeel werkelijkheid. Wilde muizen kunnen namelijk enorme schade aanrichten. De materiële schade en de gezondheidsrisico’s worden door de onschuldigheid vaak onderschat. Wilt u zo snel mogelijk af van de muizen in uw plafond en muren? Is de stank en de keutels in uw woning of bedrijfspand niet meer dragelijk? Bel nu Pompe ongediertebestrijding, zodat wij zo snel mogelijk op locatie zijn voor de muizenbestrijding in Leiden. Wij zijn onder andere ook werkzaam in de gebieden: Noordwijk en Haarlem

  Waarom de muizenbestrijding uitbesteden?

  Muizen bestrijden is niet altijd even eenvoudig. Muizen zijn namelijk schuw, klein en bijzonder snel. Bij de eerste constatering van muizen in uw woning of bedrijfspand is het zaak om meteen te handelen. Het bestrijden van muizen in Leiden in een zo vroeg stadium zorgt namelijk voor een effectief bestrijdingsproces. In de (oude) panden van de Leidse binnenstad komen muizen veelvuldig voor. De kans dat muizen zich vliegensvlug voortplanten is groot. Neem dus zo snel mogelijk contact op, zodat wij op locatie kunnen komen en voorafgaand van handige tips kunnen voorzien!

  Pompe

  Waarom kiezen voor Pompe?

  Pompe is groot geworden door speciaalreiniging en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waaronder de afdeling ongediertebestrijding. Met de juiste certificaten, professioneel materiaal en jarenlange ervaring is Pompe Ongediertebestrijding hét adres voor het bestrijden van uw ongedierte.

  Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en wij lossen uw probleem vakkundig voor u op.

  Pompe

  PompeGecertificeerd

  Pompe

  Pompe10+ jaar ervaring

  Pompe

  PompeSnel en betrouwbaar

  Waarom niet zelf muizen bestrijden in Leiden?

  Er zijn meerdere redenen waarom de bestrijding van muizen overgelaten dient te worden aan professionals. Dit komt voornamelijk doordat particulieren niet beschikken over de kennis en materialen van een professionele bestrijder. Voor de meest effectieve bestrijdingen worden specifieke gifsoorten en vallen ingezet. Deze spullen zijn wettelijk gezien verboden voor niet gecertificeerde bestrijders. Daarbij zijn er veel muizensoorten met nauwelijks te onderscheiden zijn van elkaar. Door de kleine verschillen kan het zijn dat een beschermde muizensoort over het hoofd wordt gezien. Het is in de Nederlandse flora-en-fauna wet vastgelegd dat er geen gif gebruikt mag worden bij beschermen muizensoorten zoals: de spitsmuis of de veldmuis! Ook in deze gevallen doet u er goed aan om contact op te nemen met een gecertificeerde ongediertebestrijder met veel ervaring.

  Hardnekkige muizenplaag in Leiden oplossen

  In eerste instantie worden door veel mensen muizenvallen ingezet. Bij kleinere plagen en de nodige kennis kan dit tot successen leiden. Echter geven huis-en-tuin muizenvallen in onze ervaring de muizen alleen meer tijd om zich voor te planten. Des te hardnekkiger de muizenplaag, des te lastiger wordt de bestrijding. Dus hebben de muizenvallen niet geholpen, maar wilt u nu definitief afrekenen met de overlast van de muizenplaag? In een dergelijke situatie raden wij u sterk aan om gebruik te maken van de hulp van een van onze specialisten. Dankzij onze professionele materialen en jarenlange ervaring bestrijden wij muizen in elke situatie! Pompe ongediertebestrijding is uw partner betreft muizenbestrijding in Leiden.

  Last van ongedierte?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
   Wat voor soort dier wil je laten bestrijden?