Bedwantsen bestrijden?

  direct bellen

  Last van bedwantsen?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
  Bedwantsen bestrijden?

  Heeft u jeuk rondom de enkel en ook bloedplekjes op uw dekbed? Grote kans dat u last heeft van bedwantsen. Dit zijn kleine roodbruine, ovaalvormige beestjes van ongeveer 5mm lang. Ze nestelen zich in bijvoorbeeld banken en bedden. Vanuit dit soort plekken zorgen zij voor irritatie doordat zij zich voeden met bloed van mensen. Dit doen zij voornamelijk op de enkels en voeten en laten daar jeukende rode plekjes achter. Bedwantsen bestrijden is een zeer specialistische klus. Pompe ongediertebestrijding is al jarenlang een toonaangevende specialist op het gebied van bedwantsen bestrijding. Onze bewezen aanpak heeft al tientallen huishoudens van hun bedwantsen overlast afgeholpen. Zo bent u snel van alle ongemakken af. 

  Bedwantsen bestrijden! Hoe kom ik aan deze beestjes?

  Er is een aantal manieren waarop bedwantsen uw woning binnen kunnen komen. Een veelvoorkomende manier is de aanschaf van tweedehands meubels die vooraf niet goed gereinigd zijn. Vanuit deze meubels kunnen de beestjes zich verspreiden naar andere meubels, waardoor de plaag verder groeit. Ook kunt u bedwants mee hebben genomen vanuit uw vakantieaccommodatie. In de koffers vol met kleding vermaken bedwantsen zich uitermate goed totdat u thuis bent.

  Pompe

  Waarom kiezen voor Pompe?

  Pompe is groot geworden door speciaalreiniging en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waaronder de afdeling ongediertebestrijding. Met de juiste certificaten, professioneel materiaal en jarenlange ervaring is Pompe Ongediertebestrijding hét adres voor het bestrijden van uw ongedierte.

  Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en wij lossen uw probleem vakkundig voor u op.

  Pompe

  PompeGecertificeerd

  Pompe

  Pompe10+ jaar ervaring

  Pompe

  PompeSnel en betrouwbaar

  Wat kost het verhelpen van een bedwantsen plaag?

  Heb ik echt last van bedwantsen?

  Aan de hand van onderstaande symptomen kunt u zelf een goede schatting maken of bedwants het ongedierte is dat u dagelijks bezig houdt. Heeft u toch liever een specialist die meteen langskomt om de plaag te determineren? Neem dan contact op met onze snelle ongediertebestrijding service. 

  Rode bultjes. Net als andere bloedzuigers zorgt de bedwants voor bultjes die erg jeuken en rood van kleur zijn. De bultjes van dit soort komen echter voornamelijk voor bij de enkels en voeten. Ook laat de bedwants altijd meerdere bultjes achter, omdat hij meerdere beten nodig heeft tijdens het voederen. Jeuk: De bedwants laat bij elke beet een beetje gif achter. Dit zorgt ervoor dat jij jeuk ervaart. Bloed op uw dekbed: Doordat de bedwants meerdere beten nodig heeft tijdens het voederen morst hij regelmatig bloed. De combinatie tussen rode bultjes rondom de enkels inclusief bloed aan het dekbed betekent een zeer hoge kans op bedwants. Rode of zwartbruine stipjes in of rond uw bed: Dit zijn hoogstwaarschijnlijk de uitwerpselen van bedwantsen.

  Herkent u één of meerdere symptomen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Zo kunnen wij snel actie ondernemen om te voorkomen dat de situatie verergert.

  Wat kost het verhelpen van een bedwantsen plaag?

  Elke situatie is anders. Afhankelijk van de grootte van de plaag en bijvoorbeeld het aantal meubels dat vol zit met bedwantsen heeft invloed op de kosten. Aan de hand van een goede omschrijving van de situatie kunnen wij een prijsindicatie maken. Ook kunnen wij vrijblijvend langs komen om de situatie zelf te inspecteren en een plan op maat te maken. Wilt u zo snel mogelijk en voor altijd af zijn van bedwantsen? Neem dan nu contact op en binnen 24 uur bent u verlost van het ongedierte.

  Last van ongedierte?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
   Wat voor soort dier wil je laten bestrijden?