Vogelwering?

  direct bellen

  Last van vogels?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
  Vogelwering?

  Pompe ongediertebestrijding is enkele jaren geleden zich gaan specialiseren in de verschillende methodes om overlast van vogels te voorkomen en verhelpen. In Nederland is er steeds meer vraag naar vogelwering vanwege de overlast van duiven, kraaien, kauwen en meeuwen. Voornamelijk de uitwerpselen zorgen voor de nodige irritaties. Vind u dit ook vies, vervelend of zelfs gevaarlijk vanwege de mogelijke ziekteverspreiding? Jammer genoeg blijft het hier niet bij. Duiven en andere ‘grotere’ vogels zorgen voor verstopte afvoerpijpen, aangetaste gevels en bevuilen jouw eigendommen. Een duif produceert per jaar gemiddeld 14 kilo uitwerpselen. Deze bevatten circa 18% fosforzuur en 3% zwavelzuur. Deze zuren tasten gevelmaterialen ernstig aan. Doordat de vervuiling en overlast van vogels groeit worden er in Nederland jaarlijks tientallen miljoenen euro’s aan gevelreiniging besteed.

  Voorkomen is beter dan verhelpen! 

  Bent u net zoals vele anderen klaar met het constant schoonmaken of het inhuren van een gespecialiseerd reinigingsbedrijf? Pompe ongediertebestrijding heeft voor elke situatie een oplossing op maat. Op dit moment bieden wij de volgende methodes aan:

  Duivennetten, de manier om ervoor te zorgen dat vogels zoals duiven kunnen landen op plekken waar u dit niet wilt. De netten worden aangeboden in allerlei kleuren en maten zodat deze manier van vogelwering altijd geschikt oplossing kan bieden in uw situatie.

  Vogelpinnen, op het eerste oog een manier waarbij vogels pijn gedaan worden. Onze pinnen voldoen echter aan de reglementen omtrent dierenwelzijn. Vogelpinnen, ook wel duivenpinnen genoemd, is een diervriendelijke weringsmethode. Vogels worden door de duivenpinnen voorzichtig uit balans gebracht. Dit dwingt hen elders neer te strijken.

  Lasers, door middel van groene lasers worden vogels verjaagd. Duiven en andere ‘vervuilers’ zullen nooit wennen aan de bedreiging van een laser, waardoor deze manier uiterst effectief en diervriendelijk is.

  Pompe

  Waarom kiezen voor Pompe?

  Pompe is groot geworden door speciaalreiniging en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waaronder de afdeling ongediertebestrijding. Met de juiste certificaten, professioneel materiaal en jarenlange ervaring is Pompe Ongediertebestrijding hét adres voor het bestrijden van uw ongedierte.

  Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en wij lossen uw probleem vakkundig voor u op.

  Pompe

  PompeGecertificeerd

  Pompe

  Pompe10+ jaar ervaring

  Pompe

  PompeSnel en betrouwbaar

  Particulier of onderneming?

  Wij staan altijd voor u klaar!

  Zowel particulieren als ondernemingen hebben te maken met overlast van vogels. Ongeacht de situatie maakt Pompe ongediertebestrijding een plan op maat om ervoor te zorgen dat al uw eigendommen weer schoon worden en blijven. Al onze methodes zijn geschikt voor zowel particulieren en ondernemingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan hier contact op en wij voorzien u van een plan op maat met prijsopgave.

  Last van ongedierte?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
   Wat voor soort dier wil je laten bestrijden?