Kakkerlakken bestrijden?

  direct bellen

  Last van kakkerlakken?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
  Kakkerlakken bestrijden?

  Heeft u last van kakkerlakken? Kom dan snel in actie! Kakkerlakken zijn niet alleen erg onaangenaam om te zien, maar ook ‘gevaarlijk’. Zij kunnen namelijk heel veel ernstige ziektes overbrengen aan huisdieren, kinderen en uzelf. Met ernstige ziektes bedoelen wij onder anderen: salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus. Daarnaast zorgen de uitwerpselen voor een verhoogd risico op eczeem en astma. Kakkerlakken bestrijden vanaf de eerste constatering is daarom essentieel. 

  Gezondheidsrisico’s en meer

  Het is duidelijk dat kakkerlakken in huis of uw bedrijf verschillende risico’s met zich mee brengen. Ook kunnen vrienden, klanten of andere mensen die over de vloer komen erg schrikken van dit ongedierte. Kakkerlakken geven hen de indruk dat u een slechte hygiene heeft. Zeker omdat al de producten en materialen waar zij mee in aanraking komen een erg onaangename geur krijgt. Direct actie ondernemen is cruciaal. De voorplanting van kakkerlakken gaat erg snel. Een plaag verspreidt zich hierdoor snel naar andere plekken en gebouwen in de buurt. 

  Doet het zelf (DIY)

  Op internet en verschillende winkels zijn de nodige verschillende middelen te verkrijgen om kakkerlakken te bestrijden. Zoals bij bijna al de soorten ongedierte raden wij het sterk af om deze producten te gebruiken. Op korte termijn lijkt de plaag namelijk bestreden. Het is echter (bijna) onmogelijk om een complete plaag uit te roeien met particuliere middelen, omdat ongedierte zoals kakkerlakken zich erg goed verstoppen. Deze plekken zijn zonder de juiste materialen en producten niet te bereiken. Hierdoor zal een groot gedeelte jouw doe-het-zelf bestrijding het niet overleven. Het kleine gedeelte dat het wel overleefd, plant zich snel weer voor. Hierdoor ben je binnen de kortste keren weer terug bij af.

  Pompe

  Waarom kiezen voor Pompe?

  Pompe is groot geworden door speciaalreiniging en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waaronder de afdeling ongediertebestrijding. Met de juiste certificaten, professioneel materiaal en jarenlange ervaring is Pompe Ongediertebestrijding hét adres voor het bestrijden van uw ongedierte.

  Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en wij lossen uw probleem vakkundig voor u op.

  Pompe

  PompeGecertificeerd

  Pompe

  Pompe10+ jaar ervaring

  Pompe

  PompeSnel en betrouwbaar

  Gespecialiseerd in kakkerlakken
  bestrijden

  Professionele ongediertebestrijding

  Pompe ongediertebestrijding is al jarenlange een toonaangevende partner op het gebied van kakkerlakken bestrijden. Al ruim 20 jaar doen wij er alles aan om ruimtes veilig en schoon te maken en houden. In deze periode zijn wij in heel veel verschillende panden gekomen met hele uiteenlopende situaties. Door de opgedane ervaring in deze situaties durven wij onszelf te omschrijven als een specialist op het gebied van ongediertebestrijding en speciaal reiniging. Een perfecte combinatie om ervoor te zorgen dat uw klanten of vrienden weer snel langs kunnen komen in uw hygiënische leef- of werkomgeving.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan hier contact op. Wij maken een plan en prijsopgave aan de hand van uw persoonlijke situatie!

  Last van ongedierte?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
   Wat voor soort dier wil je laten bestrijden?