Muizen bestrijden?

  direct bellen

  Last van muizen?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
  Heb je last van muizen?

  Last van krassende geluiden in de muren of plafonds? Kom je regelmatig kleine donkere uitwerpselen tegen? Of heeft u muizen(nesten) gezien in uw woon- of werkruimte? Erg vervelend dat u last heeft van muizen! Ondanks dat (jonge) muizen er onschuldig uit kunnen zien, blijkt het tegendeel waar. Wilde muizen zijn namelijk het soort ongedierte dat voor materiële schade en gezondheidsrisico’s zorgt. Wilt u zo snel mogelijk af van de overlast die muizen veroorzaken? Bel ons en wij lossen zo spoedig mogelijk uw probleem op d.m.v. professionele muizenbestrijding!  Op deze pagina gaan we dieper in op de verschillende gevaren die een muizenplaag met zich meebrengt, waaronder de verspreiding van ziektes en hoe je dit oplost. 

  Verspreiding van ziektes

  De belangrijkste reden dat u direct moet handelen bij het constateren van muizen in uw huis of bedrijfspand is het gezondheidsrisico. Muizen dragen bacteriën, virussen en parasieten waar mensen en huisdieren ziek van kunnen worden. Doordat muizen hun urine en uitwerpselen op allerlei plekken, zoals: de keuken, de voorraadkast en het magazijn achterlaat, is de kans groot dat u in aanraking komt met ziekteverwekkers. Het aanraken van uitwerpselen of het eten van besmette voeding kan leiden tot infecties. Veel voorkomende ziektes die worden overgedragen door muizen zijn: 

  Salmonella
  Een bacterie die voedselvergiftiging veroorzaakt. De salmonellabacterie zorgt in Nederland regelmatig voor darminfecties bij mensen. Muizen laten in hun looppaden keutels en urine achter op het aanrecht en in keukenkastjes, waardoor voedsel besmet kan worden, zie hiervoor meer informatie op
  RIVM.

  Leptospirose
  Ook wel bekend als de ziekte van Weil. Leptospirose wordt overgedragen door de urine van muizen. De ziekte wordt gekenmerkt door griepachtige verschijnselen. Symptomen zijn onder andere plotseling opzettende (doorgaans hevige) hoofdpijn, koorts, spier- en gewrichtspijnen, overgevoeligheid voor licht, misselijkheid en braken. In ernstige gevallen kan de ziekte leiden tot verstoringen in de functies van lever en nieren of treedt hersenvliesontsteking (meningitis) op, zie hiervoor meer informatie op
  RIVM.

  Hantavirus
  Dit virus wordt verspreid door muizenkeutels. De hantavirussen die in Europa voorkomen veroorzaken griepachtige klachten en nier- of leverklachten. De ernst van deze klachten kan verschillen. In Nederland worden de meeste besmettingen bij de mens veroorzaakt door het Puumalavirus, zie hiervoor meer informatie op
  RIVM.

  Werkgebied
  Wij van Pompe Ongediertebestrijding is met zijn professionele ongediertebestrijding diensten actief in de volgende regio’s:
  Muizen bestrijding Leiden
  Muizen bestrijding Haarlem
  Muizen bestrijding Noordwijk

  Pompe

  Waarom kiezen voor Pompe?

  Pompe is groot geworden door speciaalreiniging en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waaronder de afdeling ongediertebestrijding. Met de juiste certificaten, professioneel materiaal en jarenlange ervaring is Pompe Ongediertebestrijding hét adres voor het bestrijden van uw ongedierte.

  Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en wij lossen uw probleem vakkundig voor u op.

  Pompe

  PompeGecertificeerd

  Pompe

  Pompe10+ jaar ervaring

  Pompe

  PompeSnel en betrouwbaar

  Gespecialiseerd in muizenbestrijding

  Schade door muizen

  Muizen zijn een van de meest bekende knaagdieren soorten. Daarnaast zijn zij heel nieuwsgierig aangelegd. Hierdoor is de kans heel aannemelijk dat uw gehele woning of bedrijfspand verkent wordt door de viervoeter. Tijdens hun zoektocht zullen zij aan zoveel mogelijk spullen knagen. Dit lijdt tot enorme schade aan bijvoorbeeld: Meubels en isolatiemateriaal; Elektrische bekabeling, waardoor apparatuur kapot gaan of zelfs brand veroorzaken; Voorraden, want muizen eten in één nacht op wel 30 verschillende plaatsen 3 tot 5 gram per keer; Schaamte, men schaamt zich omdat voor hun ‘slechte’ hygiëne.

  Professionele muizen bestrijden

  Er zijn heel veel doe-het-zelfproducten die voor particulieren interessant lijken om hun muizenplaag te bestrijden. In veel gevallen blijkt dit een korte termijn oplossing. Het is namelijk essentieel dat muizenkolonies volledig bestreden worden. Muizen planten zich buitengewoon snel voort, waardoor het probleem alleen maar vergroot wordt wanneer een deel van de kolonie leeft. Zelf muizen bestrijden leidt in 8/10 gevallen niet tot het gewenste resultaat. Dus wilt u in één keer van uw muizenprobleem af zijn? Schakel dan professionele hulp in. Pompe bestrijdt ongedierte en reinigt al 20 jaar woningen en bedrijfspanden. In de loop der jaren is de organisatie gegroeid in kennis, materiaal en mankracht, zodat elke muizenplaag professioneel bestrijdt kan worden. Neem contact op, voor een snelle service! 

  Last van ongedierte?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
   Wat voor soort dier wil je laten bestrijden?