Wespenbestrijding Leiden

  direct bellen

  Last van wespen?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
  Wespenbestrijding Leiden

  Last van wespen in uw tuin of woning? Niemand zit te wachten op een wespennest in zijn of haar leefomgeving. Niet alleen het geluid van wespen zorgt voor de nodige irritatie. Het idee dat een wesp elk moment kan gaan steken is echt verontrustend. Een wespensteek doet namelijk flink pijn, maar kan ook nog eens gevaarlijk zijn! Zorg daarom altijd voor een zo’n veilig mogelijke wespenbestrijding. Op deze pagina, wespenbestrijding Leiden, vindt u al de belangrijke informatie betreft een wespennest laten verwijderen. Liever direct contact opnemen met een professionele bestrijder? Bel ons voor een directe, persoonlijke service. Wij zijn o.a ook Actief in de regio Haarlem.

  De grootste gevaren bij het bestrijding Leiden

  Een enkele wesp is vrij ongevaarlijk mits u uiteraard niet allergisch bent. Heeft u echter meerdere dagen last van één of meer wespen, dan is de kans groot dat ergens in uw direct omgeving een wespennest zit. Erg vervelend, want de wesp is een onvoorspelbaar insect. Het kan dus voorkomen dat een wesp zonder directe aanleiding steekgedrag vertoont. Maak daarom nooit agressieve, slaande bewegingen. Mocht je toch gestoken worden, zorg dan dat jij en de personen om je heen naar een plek gaan waar de wespen niet kunnen komen. Wespen communiceren namelijk door middel van signaal moleculen. Nadat een wesp heeft gestoken worden alle wespen in de omgeving opgeroepen om te komen helpen. Tijdens het steken laten zij zelfs een stofje achter waardoor een gestoken persoon gemarkeerd is voor andere wespen.

  Ondanks de gevaren komt het nog steeds voor dat men nesten zelf vernietigd. Dit is geen probleem wanneer het juist en met goede materialen wordt aangepakt. Het tegendeel is echter vaak de realiteit. Wespennesten worden vol gespoten met water of verbrand. Dit moet u NOOIT doen. De kans dat al de wespen op deze manier bestreden worden, is nihil. De kans dat de nog levende wespen erg agressief worden, is heel groot. Hiernaast bevinden wespennesten zich meestal op slecht bereikbare plekken. Het bestrijden vanaf een ladder raden wij daarom ook sterk af. Bij een eventuele aanval van een zwerm kan je geen kant op, waardoor een gevaarlijke situatie ontstaat.

  Pompe

  Waarom kiezen voor Pompe?

  Pompe is groot geworden door speciaalreiniging en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waaronder de afdeling ongediertebestrijding. Met de juiste certificaten, professioneel materiaal en jarenlange ervaring is Pompe Ongediertebestrijding hét adres voor het bestrijden van uw ongedierte.

  Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en wij lossen uw probleem vakkundig voor u op.

  Pompe

  PompeGecertificeerd

  Pompe

  Pompe10+ jaar ervaring

  Pompe

  PompeSnel en betrouwbaar

  Zelf wespen bestrijden, doe het veilig met onderstaande tips

  1. Het bestrijden van wespen doe je wanneer alle wespen terug zijn in het wespennest. Probeer de locatie van de wespen te achterhalen door een wesp te volgen zonder de aandacht te trekken.
  Bevindt het wespennest zich op een zeer lastig bereikbare plek. Overweeg om een 2. professional te bellen, zodat schade aan uzelf en uw woning, tuin of bedrijfspand voorkomen wordt.
  3. Genoeg vertrouwen om de bestrijding succesvol zonder schade te doen. Wacht met de bestrijding tot zonsondergang. Dit is het moment dat al de wespen terugkeren. Eerder bestrijden kan ervoor zorgen dat enkele wespen niet bestreden worden.
  4. Ter voorbereiding adviseren wij om uzelf goed in te lezen over bestrijdingsmiddelen. Als particulier heeft u niet de beschikking over de meest effectieve bestrijdingsmiddelen, omdat hiervoor certificering vereist is.
  5. Idealiter draagt u een wespen-werend pak tijdens de bestrijding. Staat deze niet tot uw beschikking? Kleed u dik aan en vergeet handen en gezicht goed af te dekken.
  6. LET OP: blokkeer nooit

  Ik wil van mijn wespenplaag afkomen zonder gevaren

  Uiteindelijk is de bestrijding van wespen door een professionele, gecertificeerde bestrijden het veiligst en effectiefst. Niet alleen de ervaring van onze bestrijders zorgt ervoor dat een wespennest veilig en goed verwijderd wordt. Ook de materialen en bestrijdingsmiddelen die tot onze beschikking staan, maken het verschil. Constateert u een wespennest, overweeg dan een professionele bestrijding zonder gevaren van Pompe Ongediertebestrijding. Wij zijn al 10+ jaar de expert op het gebied van wespenbestrijding in Leiden! Mocht u toch liever zelf de bestrijding uitvoeren, doe het dan zo veilig mogelijk door uzelf goed in te lezen!

  Last van ongedierte?

  Wij lossen het vakkundig voor u op!
   Wat voor soort dier wil je laten bestrijden?